Σελίδες

Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2009

Καλημέεερααα σας :)

 

早上好,

καλημέρα σας από τη μακρινή μου πατρίδα

Φονική επέλαση του Κετσάνα

Ενα παιδάκι που επέζησε από τον φονικό τυφώνα Κετσάνα προσπαθεί να βάλει σε τάξη τα βρώμικα από τη λάσπη ρούχα της οικογένειάς του, στο χωριό Σιλανγκαν, προάστιο του Κεζόν.   πηγή: Έθνος

Αυξάνεται ο αριθμός των νεκρών στις Φιλιππίνες
Συνολικά 240 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, μετά το πέρασμα της φονικής καταιγίδας, Ketsana, η οποία έπληξε την πρωτεύουσα των Φιλιππίνων, Manila.
Τουλάχιστον 2.000.000 άνθρωποι έχουν υποστεί τις συνέπειες της θεομηνίας. Περισσότεροι από 370.000 κάτοικοι έχουν ήδη εγκαταλείψει τις εστίες τους. Η Μανίλα, πόλη 12 εκατ. κατοίκων, έχει κηρυχθεί σε κατάσταση φυσικής καταστροφής, έπειτα από τις πλημμύρες που προκάλεσε η επέλαση της τροπικής καταιγίδας.

Οι εκατοντάδες άστεγοι έχουν καταφύγει στο προεδρικό μέγαρο, το οποίο άνοιξε ορισμένα τμήματά του μετά από εντολή της προέδρου Gloria Arroyo. Επίσης πολλοί κάτοικοι, εκτός από τα σχολεία και τα γυμναστήρια που βρίσκονται από το Σάββατο, κατέφυγαν και στο ανάκτορο Μαλακανάνγκ, έδρα της προεδρίας των Φιλιππίνων, όπου τους διανεμήθηκαν είδη πρώτης ανάγκης.

Πάνω από 100.000 άνθρωποι αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους στο Vietnam, λόγω της άμεσης απειλής από τον τυφώνα Ketsana, ο οποίος έσπειρε το θάνατο στο πέρασμά του από τις Φιλιππίνες ως τροπική καταιγίδα. 
Σύμφωνα με τις αρμόδιες Αρχές, ο τυφώνας πλησιάζει τις ακτές της χώρας γρηγορότερα από ό,τι προβλεπόταν. Οι μετεωρολόγοι είχαν ανακοινώσει ότι ο τυφώνας αναμένεται στο Vietman το βράδυ, όμως σύμφωνα με την Εθνική Επιτροπή Αντιμετώπισης Πλημμυρών είναι πολύ πιθανό να πλήξει τις κεντρικές περιοχές νωρίτερα. Χιλιάδες αστυνομικοί και στρατιώτες έχουν κινητοποιηθεί για να βοηθήσουν στην απομάκρυνση των κατοίκων. 
Οι Αρχές έκαναν επίσης έκκληση στους κατοίκους των περιοχών αυτών να προμηθευτούν τρόφιμα και να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις. πηγή: zougla

Τουλάχιστον 22 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στο Βιετνάμ από το καταστροφικό πέρασμα του τυφώνα Κετσάνα
16:34 29/9/2009 - Πηγή: TVXS

Λαμία: Εντοπίστηκαν οι τρεις μαθήτριες

Τέλος καλό όλα καλά για τις τρεις μαθήτριες, που από το απόγευμα της Δευτέρας εξαφανίστηκαν από το σπίτι τους στη Λαμία.
Σήμερα το μεσημέρι η ασφάλεια Λαμίας εντόπισε τα τρία παιδιά ηλικίας 13, 14 και 15 ετών σε μια αποθήκη ανατολικά της πόλης, όπου πέρασαν και την προηγούμενη νύχτα.
Και τα τρία κοριτσάκια ανέφεραν στους αστυνομικούς ότι είχαν διαφωνίες με τους γονείς τους και αυτός ήταν ο λόγος που έφυγαν από το σπίτι τους.

πηγή: express
πηγή της πηγής: ΑΠΕ  29/09/09-14:34

Βιβλία στις Γυναικείες Φυλακές!!!

.fullpost{display:inline;}
ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΛΑΙΩΝΑ ΘΗΒΩΝ ΘΑ ΣΑΣ ΗΤΑΝ ΕΥΓΝΩΜΩΝ ΑΝ ΜΑΣ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑΤΕ ΣΤΟ ... ΧΑΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ ΣΑΣ!!!


ΕΧΟΥΜΕ ΔΑΝΕΙΣΤΙΚΕΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΤΕΡΥΓΑ ΜΕ ΠΟΛΛΗ ΜΕΓΑΛΗ ΧΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ - ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΕΣ ΜΑΣ. (ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΤΡΟΜΑΖΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΠΟΡΟΥΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ, ΕΤΣΙ ΣΤΗΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΒΑΣΙΚΑ ΣΕ ΔΩΡΕΕΣ ΦΙΛΩΝ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΩΝ...)


ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ !!!

ΑΝ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ, Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ:
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Ελαιώνα ΘΗΒΩΝ
32 200 ΕΛΑΙΩΝΑΣ ΘΗΒΑΣ
(ΥΠ' ΟΨΙΝ κ. ΚΟΣΜΑΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ - ΨΥΧΟΛΟΓΟΥ)

Αναρτήθηκε από busy bee στις 4:42 μμ Δευτέρα, 28 Σεπτέμβριος 2009

ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ... ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ






ΜΙΚΡΟΜΈΓΑΛΑ
Η καινούργια μόδα (τρέλα) έρχεται από τη Αμερική και την Αγγλία. Μικρά κοριτσάκια 5-12 ετών κάνουν πάρτι ομορφιάς . Στα γενέθλιά τους, εταιρεία αναλαμβάνει, αντί για κλόουν, να φέρει κομμώτρια, μανικιουρίστα, μακιγιέρ. Η περιποίηση περιλαμβάνει βάψιμο των μαλλιών με ειδικά μάσκαρα, χτένισμα σαν την αγαπημένη τους σταρ, πλήρες μακιγιάζ, βάψιμο νυχιών και σπα με πεντικιούρ με στρας. Η εταιρεία έχει φροντίσει τα καλλυντικά να έχουν μυρωδιά παγωτού, σοκολάτας. Τέλος λοιπόν οι Κλόουν, οι Ταχυδακτυλουργοί, το καραόκε, τα κοριτσάκια τώρα προτιμούν πάρτι περιποίησης και οι γονείς παρακολουθούν με καμάρι...

Η πολύτιμη συνεισφορά του μπαμπά!

Η πολύτιμη συνεισφορά του μπαμπά!
Είναι σύνηθες να τονίζεται και να εκθειάζεται ο σημαντικός ρόλος της μητέρας στη ζωή των παιδιών. Είναι απαραίτητο να διευκρινιστεί όμως, ότι εξίσου σημαντικός είναι και ο ρόλος του πατέρα. Από την ενεργή συμμετοχή του στη διαπαιδαγώγηση των παιδιών, εξαρτάται η μετέπειτα ομαλή εξέλιξη της προσωπικότητάς τους, καθώς και οι επιδόσεις τους σε πολλούς τομείς της παιδικής και ενήλικης ζωής τους. Άλλωστε, για να διασφαλιστεί η αρμονική ανάπτυξη ενός παιδιού θα πρέπει να διασφαλίζεται η ύπαρξη στη ζωή του, τόσο του μητρικού όσο και του πατρικού προτύπου. Ας δούμε λοιπόν μαζί, την πολύτιμη συνεισφορά των "μπαμπάδων" στην ανατροφή των παιδιών.   
Η αγάπη του πατέρα είναι εφόδιο ζωής
Η αγάπη που προσφέρει ο πατέρας στο παιδί του έχει ιδιαίτερα δυνατή επιρροή στην ανάπτυξή του, όπως ακριβώς και η αγάπη της μητέρας. Μάλιστα, έρευνες έδειξαν ότι σε μερικές περιπτώσεις, η αγάπη του πατέρα επηρεάζει τα παιδιά ακόμη περισσότερο. Το γεγονός αυτό οφείλεται στον ξεχωριστό τρόπο με τον οποίο τα παιδιά αντιμετωπίζουν τον πατέρα τους. Επειδή, τις περισσότερες φορές, απουσιάζει για αρκετές ώρες από το σπίτι, τα παιδιά πιστεύουν ότι πρέπει να προσπαθήσουν περισσότερο για να κερδίσουν την αγάπη του. Όποτε, λοιπόν, πιστεύουν ότι έχουν κατορθώσει να κερδίσουν την αγάπη και την εκτίμηση του πατέρα τους, το εκλαμβάνουν ως ένα σπουδαίο απόκτημα, μιας και θεωρούν σαφώς πιο δεδομένη την αγάπη της μητέρας τους. Ο ρόλος του πατέρα επομένως είναι πολύτιμος για το παιδί, και κυρίως, η έμπρακτη και σαφής έκφραση της αγάπης του προς αυτό. Για το λόγο αυτό θα πρέπει να έχετε πάντοτε υπόψη σας, ότι ο χρόνος που θα αφιερώσετε στο παιδί σας, η αγάπη και η στοργή που θα του παράσχετε, θα αποτελεί ανεκτίμητο εφόδιο ευτυχίας για όλη του τη ζωή.
Πατέρας: πρότυπο ζωής - μέτρο σύγκρισης
Ο πατέρας δεν είναι μόνο μια ουσιώδης πηγή αγάπης αλλά και ένα πρόσωπο που τα παιδιά εκτιμούν βαθιά και παρακολουθούν με θαυμασμό. Ο τρόπος με τον οποίο ο πατέρας ζει, αποτελεί ένα βασικό πρότυπο για τα παιδιά του. Το αγόρι μαθαίνει να σέβεται τις γυναίκες, από τη μια μεριά, χάρη στην αγάπη της μητέρας του, αλλά ουσιαστικά η συμπεριφορά του διαμορφώνεται μέσα από το παράδειγμα του πατέρα του. Αντίστοιχα, η κόρη επηρεάζεται από τη μητέρα, αλλά διατηρεί το πρότυπο του πατέρα της ως μέτρο σύγκρισης για τις μελλοντικές επιλογές συντρόφου. Είναι επομένως ιδιαίτερα σημαντικό να νιώθουν τα παιδιά ότι ο πατέρας τους αγαπά όχι μόνο εκείνα αλλά και την μητέρα τους. Καθώς, οι σχέσεις μεταξύ των γονιών τους, αποτελούν για τα παιδιά παράδειγμα, για τη μεγάλη αξία που έχουν οι προσωπικές σχέσεις στην ατομική αλλά και οικογενειακή ευτυχία. Ακόμη και στην περίπτωση που οι γονείς έχουν χωρίσει, αν ο πατέρας δείχνει σεβασμό προς τη μητέρα, προσφέρει στα παιδιά ένα ουσιαστικό παράδειγμα για τη σημασία του αλληλοσεβασμού και της εκτίμησης προς τους άλλους.
Η επίδραση του πατέρα είναι σημαντική
Σαν πατέρας, πρέπει να γνωρίζετε ότι θα έχετε καταλυτικό ρόλο στη διαμόρφωση του χαρακτήρα και της προσωπικότητας του παιδιού σας. Η επίδρασή σας, είτε είναι θετική είτε αρνητική, θα συνοδεύει για πάντα το παιδί στην ενήλικη ζωή του. Είναι καλό, λοιπόν, για κάθε πατέρα, να ασχολείται με τα προσωπικά θέματα που απασχολούν τα παιδιά του, και να τα συμβουλεύει. Μέσα από τις συζητήσεις αυτές, αλλά και μέσω του δικού του παραδείγματος, θα μπορέσει να τους καλλιεργήσει το αίσθημα ευθύνης και να τους μεταλαμπαδεύσει τις αξίες που θα πρέπει να σέβονται στη ζωή τους. Είναι σημαντικό να κατανοήσετε ότι τα παιδιά, σε ένα πολύ μεγάλο βαθμό, σας αντιμετωπίζουν στη ζωή τους ως ένα άτομο που γνωρίζει πάντοτε ποιο είναι το σωστό και που είναι πάντα σε θέση να αντιμετωπίσει κάθε δυσκολία.  
Πατέρας, σχολικές επιδόσεις και κοινωνικές σχέσεις
Η σημασία του πατέρα στη ζωή των παιδιών είναι εμφανής σε κάθε τους δραστηριότητα. Αν ο πατέρας έχει ενεργή συμμετοχή στη σχολική ζωή των παιδιών του, οι επιδόσεις τους αυξάνονται θεαματικά. Κάθε τι για το οποίο ο πατέρας δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αποκτά για τα παιδιά εξαιρετική σημασία και εντείνουν τις προσπάθειές τους, ώστε να το μάθουν όσο γίνεται καλύτερα. Παράλληλα, όταν το ενδιαφέρον του για τις δραστηριότητές τους είναι ειλικρινές και με συνέπεια, τα παιδιά είναι περισσότερο ευτυχισμένα. Καθώς, βλέποντας ότι ο πατέρας τους ενδιαφέρεται πραγματικά για τις επιλογές τους, νιώθουν ότι τα αγαπάει και τα νοιάζεται πραγματικά. Επιπλέον, όταν ο πατέρας παρακολουθεί και συμμετέχει στις εξωσχολικές δραστηριότητες των παιδιών του, εκείνα έχουν καλύτερη κοινωνική εξέλιξη και σαφώς καλύτερες κοινωνικές σχέσεις με τους συμμαθητές τους.
Είναι σαφές επομένως, ότι πέρα από την ιδιαίτερα σημαντική προσφορά της μητέρας, η παρουσία και η ενεργή συμμετοχή του πατέρα στην ανατροφή των παιδιών έχει εξαιρετικά μεγάλη σημασία.

mynewbaby

Father's Love ... Η αγάπη του πατέρα

Η αγάπη του πατέρα είναι εφόδιο ζωής

Η αγάπη που προσφέρει ο πατέρας στο παιδί του έχει ιδιαίτερα δυνατή επιρροή στην ανάπτυξή του, όπως ακριβώς και η αγάπη της μητέρας. Μάλιστα, έρευνες έδειξαν ότι σε μερικές περιπτώσεις, η αγάπη του πατέρα επιδρά στα παιδιά ακόμη περισσότερο. 
Το γεγονός αυτό οφείλεται στον ξεχωριστό τρόπο με τον οποίο τα παιδιά αντιμετωπίζουν τον πατέρα τους.


Ευχαριστούμε την PaidikiFwlia   που το μοιράστηκε μαζί μας

ΕΠΕΙΓΟΝ - Η ΠΕΤΡΙΝΑ ΓΑΖΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ! - ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΑΡΣΑ

ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ ΤΗΝ  
ΠΕΤΡΙΝΑ ΓΑΖΗ 19 ΕΤΩΝ,
Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΝΕΟΠΛΑΣΜΑΤΙΚΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ,
ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΗ ΛΟΙΜΩΞΗ.  
Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΗ. 
ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΑΙΜΟΠΕΤΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑΞΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ (29/9/2009) 

ΣΤΙΣ 8:30 ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΙΣ 2:30 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ!!! 
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6979471003-6947093617

Επικοινωνήσαμε εμείς προσωπικά και διαπιστώσαμε ότι δεν πρόκειται για φάρσα είναι σοβαρό και επείγον περιστατικό!

2:17 μμ Αναρτήθηκε από Enimerwsi.gr

Τα παιδιά δεν ξεχνούν τα ψέματα των γονιών

Ακόμη και τα αθώα ψέματα που λένε οι γονείς κάνουν κακό στα παιδιά, σύμφωνα με τα αποτελέσματα μιας αμερικανικής έρευνας. Ακόμη και οι γονείς που λένε ψέματα «για καλό», χάνουν την εμπιστοσύνη των παιδιών τους.
(κάνε κλικ στην εικόνα)

«Αν δεν πλένεις τα αυτιά σου, θα φυτρώσει σπανάκι»· «αν δεν αφήσεις την πιπίλα, θά ΄ρθει να σε πάρει ο Μπαμπούλας»: ο κόσμος των παιδιών στα πρώτα χρόνια της ζωής τους είναι αρκετά σουρεαλιστικός και γεμάτος φανταστικά πλάσματα. Είναι η πραγματικότητα που δημιουργούν τα ψέματα των γονιών που λένε ολοένα και περισσότερο ψέματα στα παιδιά, όπως έδειξε μια έρευνα του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνιας στο Σαν Ντιέγκο και του Πανεπιστημίου του Τορόντο. 
function openWindow(theTarget, windowName, Properties){var newWin = window.open(theTarget, windowName, Properties);newWin.focus();}
Η έρευνα δημοσιεύεται στην επιθεώρηση «Journal of Μoral Εducation» και, σύμφωνα με την Αμερικανίδα ψυχολόγο Γκέιλ Χέιμαν που την υπογράφει, όταν τα παιδιά καταλαβαίνουν τα ψέματα αυτά, χάνουν την εμπιστοσύνη τους στη μαμά και στον μπαμπά. Όμως υπάρχουν και θετικές επιπτώσεις. «Το να καταλάβεις ότι οι γονείς λένε ψέματα, βοηθάει στην ανάπτυξη του σκεπτικισμού, πράγμα που έχει ουσιαστική σημασία για να διαμορφώσει το παιδί κριτικό πνεύμα», λέει ο Ντιεμ Λούου, ο οποίος συνυπογράφει τη δημοσίευση. Στο πλαίσιο της έρευνας εξετάστηκαν μια ομάδα φοιτητών και ο ένας από τους γονείς καθενός εξ αυτών. Από τους πρώτους, ζητήθηκε να θυμηθούν ψέματα που τους είπαν κατά την παιδική ηλικία τους και 88% θυμήθηκαν περισσότερα από ένα.
«Τα παιδιά θυμούνται τα ψέματα που ξεσκεπάζονται», εξηγεί ο Κανγκ Λι, διευθυντής του Ινστιτούτου Έρευνας για το Παιδί του Πανεπιστημίου του Τορόντο. Το 79% είπε ότι είχε ακούσει τους γονείς να λένε ότι είναι κακό να λες ψέματα. Μόνο 21% είπαν ότι είχαν με τους γονείς τους έναν έντιμο διάλογο κατά τον οποίο τους εξηγήθηκε ότι μερικές μισές αλήθειες είναι αποδεκτές.
Από τους γονείς που ρωτήθηκαν, 78% παραδέχθηκαν ότι είπαν ψέματα στα παιδιά τους, οι περισσότεροι- κι αυτό είναι το εντυπωσιακό- για εγωιστικούς λόγους. 
Το να πεις σ΄ ένα παιδί πως, αν συνεχίσει να ανοίγει το ψυγείο, αυτό θα εκραγεί, είναι απλούστερο από το να του εξηγήσεις πώς λειτουργεί η συσκευή. 
Σ΄ αυτές τις περιπτώσεις, εξηγούν οι ερευνητές, το ψέμα δεν λέγεται για να μην πονέσει το παιδί ή για να ηρεμήσει, αλλά για να επιτευχθεί κάτι ταχύτερα. Αν λοιπόν, εξηγεί η Χέιμαν, είναι εντελώς αθώο (ακόμη και ενδεδειγμένο) να πεις ότι ο Αϊ-Βασίλης υπάρχει, μπορεί αντίθετα να είναι επικίνδυνο να πεις ψέματα για να διαμορφώσεις μια συμπεριφορά. 
«Το να πεις σ΄ ένα παιδί ότι τα ορνιθοσκαλίσματά του είναι άσχημα θα ήταν άσπλαχνο», εξηγεί η ερευνήτρια, «όμως συχνά οι γονείς λένε ψέματα ελαφρά τη καρδία... Η καλύτερη λύση είναι πάντα η ειλικρίνεια».