Σελίδες

Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2009

Κάτι που με απασχολεί...

Σήμερα ένοιωσα την ντροπή να με κυριεύει ξανά...

Ο Oliver Shanti,κατηγορήθηκε για βιασμό ανηλίκων σε 314 (!!!) υποθέσεις .
Εχτές, το δικαστήριο του Μονάχου ,τον έκρινε για ένοχο σε 76 υποθέσεις.
Τα παιδιά που βίασε ήταν μεταξύ 8 και 16 χρονών.
Οι δικαστές του δώσανε 6 χρόνια και 10 μήνες φυλάκιση .
σχεδόν 7 χρόνια ... 7 χρόνια γελοιότητας, 7 χρονάκια του ανέμου και της ανεμελιάς ...

Είναι γνωστή η Γερμανία για τα παραστρατήματά της σε υποθέσεις παιδικού βιασμού.Τα δικαστήρια,ανίκανα να χειριστούν ένα τέτοιο σοβαρό θέμα ,αφήνουν τους παιδεραστές μετά από ένα χρονικό διάστημα ελεύθερους.Σήμερα ντράπηκα για την χώρα στην οποία ζω.

Τα ίδια βέβαια συμβαίνουν παντού...και εμείς,απλοί πολίτες,κουνάμε απλώς τα κεφάλια μας και κλείνουμε τα μάτια...

Το κοριτσάκι που θα δείτε στο βίντεο,ξυλοκοπήθηκε τόσο άγρια από τον πατριό της και την μητέρα της,που πέθανε πριν κλείσει τα 3 της χρόνια ..οι δικαστές στις Η.Π.Α έδωσαν 30 χρόνια φυλάκιση στον έναν και 27 χρόνια στην μάνα/κτήνος.
3,4,5,6,7,8,9, χρονών ψυχές τι να καταλάβουν το τι τους συνέβει ; όλοι ξέρουμε ότι η ψυχή των παιδιών είναι αθώα...πείτε με σκληρή,αλλά για μένα οι βιαστές θα πρέπει να κρίνονται όπως οι δολοφόνοι ... ΝΑ ΣΑΠΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΒΡΟΜΕΡΟ ΚΕΛΙ.

Την καλημέρα μου.
Σύλβια







Kelsey Briggs was a lively two year old toddler. While her daddy was serving in Iraq, Kelsey was fighting her own battle at home here in Oklahoma. Nine months of documented evidence of abuse was presented to the court. Despite all evidence presented, the court sent Kelsey to the home where she later died. Kelsey's stepfather accepted a plea bargain and has pleaded guilty to the charge of enabling child abuse. He is currently serving a 30-year sentence. Kelsey's mother was found guilty of enabling child abuse and is awaiting formal sentencing. The jury in her trial recommended 27.5 years. No one has admitted responsibility for Kelsey's death.

It isn't enough to say "it's so sad that happened." It continues to happen. No community is immune to child abuse. It is time to take a stand for the ones whose cries often go unheard. YOU can make a difference.

www.kelseyspurpose.org
www.brokenchild.org

**************************************** ************************
SONG INFORMATION: "Sometimes When it Rains" by Secret Garden, (c) UMG.

H μητέρα του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου έγραψε για εκείνους που εκμεταλλεύθηκαν το θάνατο του παιδιού της!



Τον θάνατο του παιδιού της δεν τον σεβάστηκαν. Δεν της συμπαραστάθηκαν, κανείς από εκείνους που τα σπάσανε, τα σπάνε και θα τα σπάσουν δεν ήτανε δίπλα της. Κάποιοι έκαναν το γιο της σύμβολο και φώναξαν "ζήτω η επανάσταση του Αλέξη", άλλοι εκμεταλλεύθηκαν πολιτικά τον θάνατο του, και για άλλους το γεγονός αυτό ήταν η αφορμή για να βγουν στο δρόμο,να γίνουν ένα με τη μάζα και να εκτονωθούν.
Το σίγουρο είναι πως εκείνοι που σεβάστηκαν πραγματικά το νεκρό γιο της δεν κατέφυγαν στη βία, και ούτε τον εκμεταλλεύθηκαν με όλους τους δυνατούς τρόπους.

Δεν μπορώ να ξέρω πως αισθανόταν και πως αισθάνεται η γυναίκα αυτή έπειτα από όλα αυτά, κανείς μας δεν μπορεί να ξέρει. Όμως όλοι αυτοί που "επαναστάτησαν" για τον άδικο θάνατο του γιου της, δεν ήταν κοντά της για να μετριάσουν τον πόνο της. Δεν πιστεύω πως όλα αυτά που έγιναν την παρηγόρησαν, ή πως όσα γίνονται και θα γίνουν την παρηγορούν, κάθε άλλο μάλιστα αν κρίνω από το σημείωμα της.

Φέτος μην φτάσετε στα άκρα.
Διαδηλώστε ειρηνικά.
Η βία ούτε νόημα έχει, ούτε οδηγεί σε κάποιο θετικό αποτέλεσμα! 
Αναρτήθηκε από TRUPOKARUDOS

Εδωσαν κατα λάθος «ecstasy» στο μωρό τους!

Μπέρδεψαν τα φάρμακα του μωρού με τα χαπάκια "έκστασης" που έκρυψαν στο ίδιο κουτί!!

Ναρκωτικό "έκσταση" έδωσε κατά λάθος στο 10 εβδομάδων μωρό τους ένα ζευγάρι στην Αυστραλία, αλλά τη γλίτωσαν, όπως φαίνεται, φτηνά.

Πρόκειται για νεαρό ζευγάρι από τη Μελβούρνη που, ενώ έκαναν στην αρχή του χρόνου διακοπές στο βόρειο Κουίνσλαντ, μπέρδεψαν τα φάρμακα του μωρού με τα χαπάκια "έκστασης" που έκρυψαν στο ίδιο κουτί, με αποτέλεσμα το νήπιο να πάθει κρίση, να σταματήσει για λίγο η καρδιά του και να μπει σε σοβαρό κίνδυνο η ζωή του.
Ο δικαστής, ο οποίος έδωσε εντολή να μην δημοσιοποιηθούν τα ονόματά τους, τούς καταδίκασε σε έξι μηνών φυλάκιση με αναστολή, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι τιμωρήθηκαν ήδη αρκετά.

"Οι τύψεις και η κατακραυγή της κοινωνίας δεν μπορούν να συγκριθούν με οποιαδήποτε τιμωρία μπορώ ή θέλω να σάς επιβάλλω".
Οι ίδιοι, σε επιστολή προς το δικαστή, εξέφρασαν την μετάνοιά τους για ό,τι συνέβη και υπογράμμισαν ότι η τραυματική αυτή εμπειρία, τους έκανε καλύτερους γονείς.
Να σημειωθεί ότι η νεαρή γυναίκα περιμένει το δεύτερο παιδί τους τον Φλεβάρη και το ζευγάρι παρακολουθείται από ειδικούς που τους εξετάζουν για χρήση ουσιών δύο φορές την εβδομάδα.